2014. február 2., vasárnap

Hagyományos, vagy kínai orvoslás


A hagyományos kínai orvoslás szemszögéből nézve az Alveo olyan receptet jelenít meg, mely minden kívánt tulajdonsággal rendelkezik: táplálja a jing-et, aktiválja a jang-ot, támogatja a Csi energia képzését, lehetővé teszi, hogy az energia és a vér áramoljon a testben, és így oldódjon a stagnáció.

Sőt, elégségesen tartós fogyasztás után és helyes napi adagolás mellett képes feloldani és kiválasztani még a Tan-t is (azt, ami néhol felgyülemlik és akadályként működik, kezdve a nyálkával, az aterom lemezeken át egészen a kövekig és csontkinövésekig).

Itt minden elem harmonikus felállásban és helyes koncentrációban jelenik meg.

Vannak itt hideg és meleg növények, keserű, édes, pikáns, sós és savanyú ízűek, a test minden szerve felé közvetítőek. Ekképpen a kívánt hatások a jing és a jang szervek közötti kiegyensúlyozatlanság esetében is (funkcionális körök) biztosítva vannak. Ez a harmonizációs hatás, mely újonnani kiegyensúlyozottságot teremt és létrehozza a szervek közötti kölcsönös együttműködést, abban nyilvánul meg, hogy a különböző egészségügyi gondok fokozatosan mérséklődnek anélkül, hogy ezért nem kívánt hatások megjelenésével kellene fizetnünk és attól kellene tartanunk, hogy a hatás fokozatosan elvész.
Az Alveoban fellelhető anyagokat az emberi szervezet ismeri, ezért elutasító reakció nem lép fel.

Az Alveo biztonságos élelmiszerként van nyilvántartva.